Annandale Residence

 
An existing workers cottage consisting of three bedrooms and living room with rear extension on the northern boundary of kitchen, dining, bathroom, laundry and separate wc.

The architectural design solution was to demolish the rear extension and locate a simple skillion roofed open plan pavilion to the southern boundary providing a north orientation to kitchen living and dining room that overlooks a landscaped courtyard.

The cottage reconfigured by adding an ensuite and main bathroom and separate laundry while relocating the third bedroom so that it overlooks the main courtyard.

Annandale Residence

Annandale Residence

Annandale Residence

Annandale Residence

Annandale Residence

Annandale Residence

Annandale Residence

SWAD PL

Annandale Residence

SWAD PL

Annandale Residence

SWAD PL

Annandale Residence

SWAD PL

Annandale Residence

SWAD PL

Annandale Residence

SWAD PL

Annandale Residence

SWAD PL

Annandale Residence

SWAD PL