Balmain Alterations and Additions
To design a dynamic visual connection of the existing main hall living, dining and kitchen to the three storey addition to the rear of the main hall. A lacquered red staircase is located behind the main hall and is accessed via large openings on the main hall wall and connects all three levels. Ground floor comprises a guest master suite of bedroom, walk-in robe, ensuite and private balcony. First floor master bedroom with concealed walk-in robe room and ensuite. Lower ground floor of open plan living and kitchen with concealed bathroom and new window and door suites connecting to the external gardens. A rich palette of materials and finishes of blended glazed mosaics, marble, timber veneers and fornasetti wallpaper create a bespoke and beautifully crafted interior for our Client's.
Balmain Alterations and Additions
SWAD PL

View on Houzz